SSH_Comfort_Panorama2Alex de Jong is een jong dynamisch bedrijf.

Alex was voorheen al jaren werkzaam als tegelzetter, stukadoor, metselaar en als allrounder bij een aannemer. En daarna heeft hij een lange tijd gewerkt bij een badkamer specialist.

15 Jaar geleden zijn wij voor ons zelf begonnen in de sanitair wereld.Met het verzorgen van complete badkamers. Van het ontwerpen van de nieuwe badkamer, het slopen van uw oude badkamer tot het opmetselen, stukadoren, betegelen en het plaatsen van het nieuwe sanitair, geheel naar uw eigen budget en eigen wensen. Ook het loodgieterswerk en elektra regelen wij, dus alles geregeld onder 1 dak.

Tevens verzorgen wij alle stukadoorwerken en wandafwerking zoals bijvoorbeeld sierpleisters voor u complete woning.

In 2003 hebben wij onze eigen showroom geopend. Zodat we alle nodige producten zelf kunnen leveren. Modern en trendy sanitair maar ook voor aangepast sanitair kunt u bij ons terecht.  En zoek in onze showroom daarbij de passende wandtegels en vloertegels uit. In onze uitgebreide collectie voor u badkamer, woonkamer, keuken, hal of bedrijfsruimte. Onze collectie bestaat  vooral uit keramische tegels ook met houtlook design en natuursteen vloeren of wanden.

U kunt u ook bij ons terecht voor het volledige thuiscomfort in u woning. Ouderen zijn langer gezond en willen langer comfortabel wonen.

55+Die zich zelf nog niet oud genoeg vinden en nog geen extra zorg nodig hebben zijn bij ons op het juiste adres. Maar ook voor mensen die graag zelfstandig gaan wonen met een beperking.

Denk aan:

*U gehele woning zonder drempels

*Antislip vloer in u woonkamer, hal of keuken

*Aanpassing van u badkamer met een mooie inloopdouche voorzien van antislip vloer

*Toilet voorzien van douche wc en voor u op de juiste hoogte afgesteld

*Rolstoel wastafel of meubels

*Het aanpassen van Domotica: bedient u verlichting, gordijnen, alarm en garagedeur op    afstand. Door middel van afstandsbediening of zelfs via u Smartphone of tablet.

Onze producten passen altijd in u badkamer door de neutrale en designvolle uitstraling.

Voor uit gebreide informatie en offerte kunt u vrijblijvend een afspraak maken met ons, zodat we uitgebreid u wensen kunnen bespreken en laten zien wat de mogelijkheden zijn.

Voor uitgebreide informatie kunt u of contact met ons opnemen:
 

Showroom Hoofdstraat 41
Genderen 4265 HJ
[kaart]
Tel: 0416-352999 – 06-51137303
email: info @ alexdejongsanitair.nl

GROHE-Douche-2Bezoek onze showroom en laat geheel vrijblijvend EN GRATIS een offerte maken van Uw badkamer of toilet of van een prachtige woonkamer tegelvloer. 

Showroom geopend:

Van 9 t/m 17 maart zijn wij gesloten

maandag t/m woensdag op afspraak
donderdag van  9.00 tot 12.00 / 13.00 tot 15.00 uur
vrijdag       van  9.00 tot 12.00 / 13.00 tot 18.00 uur
zaterdag    van 10.00 tot 16.00 uur

Wilt u ons ‘s avonds bezoeken maak dan even een afspraak.

Hier kunt u onze showroom vinden
Uw route plannen kan ook!

FacebookTwitterGoogle+Share